Cum cumpar - Il Bambino

 

Nimic mai simplu!

Iata mai jos modalitatile de a cumpara produsul dorit din magazinul nostru:

 

  1.      Comanda online

 

Fie ca ati ales produsul cu ajutorul campului Cauta, sau ati navigat prin meniul din stanga ce cuprinde categoriile si subcategoriile de produse, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „Adauga in cos” din dreptul produsului.

Produsul va fi directionat automat in cosul de cumparaturi, aflat in partea din dreapta sus a paginii. In aceasta sectiune puteti modifica cantitatea, sa renuntati  sau sa adaugati unul sau mai multe produse.

Odata ce toate produsele dorite se afla in cos, apasati butonul Comanda.

Felicitari!

Ati ajuns la formularul de comanda.In cazul in care sunteti deja clientul nostru va rugam sa va logati cu userul si parola pentru acest site. Daca sunteti client nou, va rugam sa completati campurile cu datele dumneavoastra. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de facturare), va trebui sa selectati metoda de transport si cea de plata.

Odata comanda plasata, veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

 

  1.     Comanda telefonica

Daca doriti sa plasati o comanda telefonic, va stam la dispozitie de luni pana vineri, in intervalul orar 09-17.00 la numerele de telefon :

- Orange: 0745068888

Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care intampinati probleme la plasarea comenzii online.

 

  1.     Comanda prin e-mail

Puteti plasa o comada folosind adresa [email protected]. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

IMPORTANT! Va rugam ca la comenzile trimise prin e-mail sa completeti urmatoarele informatii: nume, prenume, numar de telefon, e-mail - pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi dovada comenzii, adresa de livrare completa, strada, localitate, judet, cod postal.

 

Orice comanda realizata conform modalitatilor de mai sus trebuie confirmata telefonic de un operator ILBambino.ro

Daca un produs sau mai multe produse din comanda (comenzile) realizate de un client nu se afla in stoc la furnizor, atunci firma noastra este exonerata de orice obligatie de livrare a produsului(produselor) respective.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Valentina Costache, email: [email protected]

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 28.08.2019