Livrare - Il Bambino

 

Ilbambino.ro livreaza produsele folosind serviciul de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-72* ore.

Ilbambino.ro ofera livrare gratuita oriunde in tara, pentru comenzi mai mari de 500 lei in limita a 10 kg (pentru fiecare kg extra costul este de 1.19 Ron/kg).

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 lei, taxa de transport este de 25 lei in limita a 10 kg (pentru fiecare kg extra costul este de 1.19 Ron/kg).

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 - 72* ore de la lansarea comenzii.

Nu se fac livrari sambata si duminica.

*Pentru campaniile speciale livrarea se va face in termen de 5-7 zile lucratoare

 

*Produsele din categoria Alimentatie si nutritie se vor livra lunea si joia, iar comanda minima este de 150 RON.

 

Returnarea  produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde  cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie , aveti dreptul sa  ne notificati in scris ca renuntati  la produsul achizitionat,  fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului .

Renuntarea la produsul achizitionat in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat  trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si nu prezinta semne de uzura.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania  - http://www.anpc.gov.ro/

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 05.05.2020