Despre Noi - Il Bambino

Cel mai frumos eveniment din viata unei familii, nasterea copilului, este momentul in care Ilbambino este alaturi de fericitii parinti cu toata gama de produse necesare pentru a-i oferi micutului tot confortul si siguranta de care are nevoie.

Ilbambino a luat nastere din dorinta de a fi alaturi de proaspetii parinti si din propria experienta alaturi de micutii nostrii. Din momentul in care esti pe cale sa devii parinte, timpul tau devine din ce in ce mai pretios. Ca si viitoare mamica, iti doresti mai mult timp pentru tine si pentru bebele din burtica, care are nevoie de o atentie deosebita.

Ilbambino furnizeaza o gama larga de accesorii adaptate fiecarei etape a copilariei micutului tau. De la primul patut, produse pentru confortul mamicii, pana la masa copilului si accesorii pentru mentinerea igienei si sigurantei bebelusului tau, Ilbambino pune pret pe calitate, astfel incat atat copiii, cat si parintii sa se bucure o perioada de timp indelungata de produsele noastre.

Stim ca nasterea si cresterea unui copil este o experienta frumoasa, dar in acelasi timp este si una dificila, iar noi vrem sa va usuram munca si sa fim alaturi de voi, pentru ca micutii nostrii merita tot ce e mai bun!

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.05.2019