Tremeni si conditii - Il Bambino

Wild Corporation S.R.L. in calitate de detinator al site-ului  www.ilbambino.ro va recomanda sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare pentru o colaborare cat mai buna si pentru evitarea eventualelor neintelegeri.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate. Orice vizitator al site-ului www.ilbambino.ro are obligatia de a respecta acesti termeni si conditii. In cazul in care nu doriti/ nu sunteti de acord cu conditiile, va rugam sa nu continuati sa utilizati site-ul!

Wild Corporation S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandat sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza. 

 

Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre WILD CORPORATION SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.ilbambino.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna : 

 • Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda. 
 • Vanzator WILD CORPORATION SRL, avand sediul social in Bucuresti, sect. 5, Bd. Libertatii, nr. 20, Bl. 103, Scara 2, Etaj 4, Ap. 29, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/2865/05.03.2019, CUI: RO 40732510, avand cont bancar deschis la Alpha Bank, Cod IBAN: RO25BUCU1111304253269RON
 • Bunuri - orice produs  mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. 
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora. 
 • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator. 
 • Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. 
 • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. 

 

Comanda

Prin intermediul site-ului va sunt puse la dispozitie urmatoarele metode de comanda:

Comanda online-direct in site, prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si completarea formularului de comanda cu datele necesare livrarii produselor dorite.

Comanda telefonica-puteti folosi numerele de telefon oferite pe site pentru a suna si comanda produsele necesare. In momentul apelului va rugam sa aveti la indemana codul produselor dorite.

Comanda pe mail-daca, din diverse motive, nu doriti sau nu puteti finaliza comanda in site, nu ezitati sa trimiteti e-mail cu produsele pe care doriti sa le comandati si datele dvs. Un operator al site-ului va inregistra comanda pentru dvs.

Mentionam ca orice modalitate folosita nu presupune confirmarea automata a produselor! Orice comanda inregistrata in site-ul ilbambino.ro se confirma telefonic, dupa verificarea stocului la producator. WILD CORPORATION S.R.L. nu detine magazin fizic, produsele sunt vandute on-line!

 

Livrarea

Ilbambino.ro livreaza produsele folosind serviciul de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-72 ore.

Ilbambino.ro ofera livrare gratuita oriunde in tara, pentru comenzi mai mari de 500 lei!.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 lei, taxa de transport este de 18 lei!

 • Nu se fac livrari SAMBATA si DUMINICA!

Produsele pot ajunge la dvs in mai multe transe, acest lucru nu implica alte costuri pentru dvs.

 

Plata

Ilbambino.ro va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata a comenzii, voi o puteti alege pe cea mai potrivita!

1.Plata ramburs la livrare

2.Plata prin banca (cu ordin de plata) - in acest caz termenul de livrare se poate prelungi pana la receptionarea banilor in cont

3.Plata online cu cardul 

 

Returul produselor

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.ilbambino.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Exceptie de la dreptul de retur  o fac produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.ilbambino.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea WILD CORPORATION S.R.L. si a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a WILD CORPORATION S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

WILD CORPORATION SRL asigura utilizatorului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al WILD CORPORATION S.R.L..

Daca aveti probleme legate de o comanda sau situatie, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Valentina Costache, email:  [email protected]

 

Confidentialitatea datelor

Ilbambino.ro este inscris la Autoriatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33289.

Il Bambino, in calitate de operator, a desemnat-o pe Valentina Costache, in calitate de Responsabil cu Protectia Datelor (denumit in continuare “DPO”), avand obligatia de a verifica respectarea prevederilor GDPR in operatiunile de prelucrare de date efectuate de catre operator si de a reprezenta operatorul in relatia cu persoanele vizate si cu Autoritatea de supraveghere.

Persoanele vizate au posibilitatea de a se adresa in orice moment, in mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de protectia datelor, utilizând datele de contact de mai jos: 

Nume DPO: Valentina Costache

E-mail DPO: [email protected]

Adresă de corespondență DPO: Bucuresti, sect. 5, Bd. Libertatii, nr. 20, Bl. 103, Scara 2, Etaj 4, Ap. 29

 

Legaturi catre alte site-uri

WILD CORPORATION S.R.L. nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.ilbambino.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Pentru a nu intampina probleme in utilizarea celorlalte site-uri, va recomandam citirea Termenilor si conditiilor fiecarui site accesat!

 

Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.ilbambino.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la WILD CORPORATION S.R.L., incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.

WILD CORPORATION S.R.L. respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

 

Responsabilitati privind produsele comercializate

WILD CORPORATION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

WILD CORPORATION S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de WILD CORPORATION S.R.L. sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, WILD CORPORATION S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta WILD CORPORATION S.R.L. in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

WILD CORPORATION S.R.L. nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete. 

De asemenea, WILD CORPORATION S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

 

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre WILD CORPORATION S.R.L. si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

CONDITII DE GARANTIE

Garantia pentru conformitate este acordata 2 ani de la data dobandirii, in conditiile respectarii indicatiilor privind transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si exploatarea; pe parcursul termenului mentionat de furnizor/producator. WILD CORPORATION S.R.L. se obliga sa inlature lipsa de conformitate - stabilita conform legii, in termen de 14 zile de la data aducerii la cunostinta.

Garantia se suspenda daca se constata interventia persoanelor neautorizate asupra produsului sau in conditii ce contravin normelor si normativelor in vigoare in Romania.

Produsele sunt insotite de certificat, ce reprezinta o garantie a drepturilor consumatorului acordate prin OG 21/192, Legea 296/2004 si nu afecteaza drepturile consumatorului.

 

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

1.Garantia de conformitate se acorda pe perioada medie de utilizare a produsului, dar nu mai mult de 6 luni de la data dobandirii si are in vedere conformitatea produselor la data dobandirii. 

2. In cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie, sunteti obligat sa prezentati la magazinul de unde ati achizitionat produsul, certificatul de garantie impreuna cu factura originala sau bonul fiscal. Produsul reclamat va contine: toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta/ambalaj sau marcate pe produs. Vanzatorul va intocmi un proces verbal care sa constate lipsa de conformitate, dupa caz-dovada conform art. 18 din L449/2003, data prezentarii, prezentarea documentelor indicate, a ambalajului, starea produsului, punctul de vedere al vanzatorului cu privire la intrunirea conditiilor de acordare a garantiei de conformitate, proces verbal ce va fi transmis furnizorului in vederea analizarii indeplinirii conditiilor pentru acordarea garantiei, a masurii reparatorii propuse si a termenului de reparare.

3.Cumparatorului i-a fost aprobata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare. Cumparatorul a verificat intervalul de livrare a produsului, inclusiv existenta manualului de utilizare in limba romana. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea produsului, a ambalajului si a pieselor componente.

4. Lipsa conformitatii trebuie reclamata in cel mult 2 luni de la constatare. Dupa trecerea unui termen de 6 luni de la livrare cumparatorul trebuie sa dovedeasca lipsa conformitatii existente la livrare. Exceptie face lipsa de conformitate aparuta in 6 luni de la livrare incompatibila cu prezumtia existentei la data livrarii.

 

DREPTUL LA GARANTIE SE PIERDE DIN URMATOARELE MOTIVE

1. Neprezentarea, in momentul solicitarii reparatiei, a facturii originale/bonului fiscal insotita de certificatul de garantie cu toate rubricile completate, a produsului in stare buna.

2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, utilizare, intretinere, instalare, precizate in manualul de utilizare.

3. Schimbarea starii originale a produsului, pastrarea in conditii improprii, caderea, expunerea la intemperii, manipularea defectuoasa.

4. Incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane decat cele autorizate. 

5. Prezentarea produsului murdar (prezentand resturi/urme de alimente, de noroi, etc.) sau incomplet.

Garantia pentru conformitate nu se acorda pentru consumabile (roti, tapiterie, alte piese din material plastic), defectiuni sau deteriorari ale produsului datorate accidentelor, folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale.

Prezentul certificat de garantie nu acopera rani personale.

Garantia se aplica produselor ce au fost utilizate in mod corect si sunt in stare buna. Prezenta garantie nu acopera daunele aparute la produs in urma utilizarii excesive sau neglijente.

Garantia nu se ofera in urmatoarele situatii:

 • Produsul a fost modificat
 • Produsul nu este returnat complet
 • Produsul nu este insotit de certificatul de garantie, dovada achizitiei, ambalajul original
 • Defectul apare ca urmare a folosirii incorecte
 • Defectul apare ca urmare a instalarii incorecte
 • Au fost efectuate reparatii de catre alte persoane
 • Defectul a survenit in urma unui accident rutier
 • Numarul de serie a fost modificat sau sters
 • In cazul uzurii normale
 • Defecte cauzate de supraincarcare
 • Defecte cauzate de plierea incorecta
 • Zgarieturile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive pentru reclamatie
 • Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerilor si spalarilor dese, materialul se poate decolora iar aceasta nu reprezinta motiv pentru reclamatie
 • Uzura rotilor la carucioare constituie deteriorare normala si nu reprezinta motiv pentru reclamatie.

 

VANZATOR :

  WILD CORPORATION SRL

 • Bucuresti, sect. 5, Bd. Libertatii, nr. 20, Bl. 103, Scara 2, Etaj 4, Ap. 29
 • J40/2865/05.03.2019, CUI: RO 40732510
 • Alpha Bank
 • Cod IBAN: RO25BUCU1111304253269RON
 • www.ilbambino.ro
 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.09.2019