Modalitati de livrare.

 

Ilbambino.ro livreaza produsele folosind serviciul de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-72 ore.

 

Ilbambino.ro ofera livrare gratuita la comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei oriunde in tara.

Pentru comenzi mai mici de 199 lei livrarea este 19 ron in Bucuresti si 23 ron in restul tarii.

 

Greutatea dupa care se calculeaza transportul este greutatea volumetrica a produsului si nu greutatea efectiva a acestuia. Costul transportului se calculeaza automat si este afisat in momentul plasarii comenzii sau va poate fi comunicat de catre operatorii nostri (se pot percepe km suplimentari pentru localitatile din afara ariei de acoperire a firmei de curierat).

 

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 - 72 ore de la lansarea comenzii.

 

Nu se fac livrari duminica.

 

Magazinul Ilbambino nu vinde in afara Romaniei.

Returnarea  produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde  cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie , aveti dreptul sa  ne notificati in scris ca renuntati  la produsul achizitionat,  fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului .

Renuntarea la produsul achizitionat in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat  trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si nu prezinta semne de uzura.

Produsul care va fi returnat trebuie trimis prin curier la aceeasi adresa de unde a venit.

Aceasta adresa poate fi diferita de adresa sediului firmei noastre care apare pe site.

Adresa de retur va fi trimisa pe mail de catre un operator al firmei  noastre.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania  - http://www.anpc.gov.ro/